Prihlásiť sa / Registrovať
Blog

Ako upratovať? Flexibilne a inteligentne. S novými tyčovými vysávačmi Hisense

Apríl 2022

Apríl 2022Technologická spoločnosť Hisense začína na našom trhu predávať aj malé domáce spotrebiče. Práve teraz sa do predaja dostáva úplne nový rad tyčových inteligentných vysávačov Hisense Hi-Move IV na suché vysávanie, mopovanie a detailné ručné vysávanie, ktoré vďaka svojej jedinečnej konštrukcii vyčistia každý kút a povrch. Ide o bezdrôtové vysávače typu „3 v 1“ s výkonným motorom na hornej strane a cyklónovou technológiou vysávania, ako aj s jedinečnou flexibilnou trubicou a sacou hadicou a bohatým príslušenstvom. Vďaka výkonným Li-Ion batériám dokážu pracovať až hodinu: dosť na to, aby ste upratali celý byt. Hisense HVC6464A stojí 299 EUR.

hisense_cordless_vacuum_cleaner_hvc6464a_wall_mounted-900-500.webp

Ľahký „3 v 1“ bez kábla

Ak vás už nebaví, že sa vám pod nohami zamotáva kábel a počas upratovania ho musíte niekoľkokrát pripájať, existuje jednoduché riešenie: bezdrôtový tyčový vysávač, ideálne s motorom na hornej strane. Je ľahký a jednoducho sa s ním manipuluje, napríklad pri vysávaní schodov alebo odstraňovaní prachu a pavučín vo výške.

Hisense HVC6464A je tyčový vysávač s výkonným bezkefovým motorom a účinnou cyklónovou technológiou sania. Vďaka bohatému príslušenstvu a špeciálnej konštrukcii je určený na suché vysávanie tvrdých podláh a kobercov, mopovanie, vysávanie v ťažko prístupných miestach pod nábytkom a vo výškach. Po vybratí hlavnej jednotky slúži ako malý ručný vysávač.

„Namiesto vrecka má nádobu, v ktorej sa zhromažďujú nečistoty a ktorú možno ľahko vyprázdniť a opláchnuť vodou. Preto nehrozí zníženie výkonu, ktoré sprevádza naplnené vrecká v bežných vysávačoch. Okrem toho nie je potrebné kupovať nové vrecká a nevzniká ani zbytočný odpad,“ hovorí Rok Omladič, odborník na domáce spotrebiče Hisense.

hisense-hvc6464a-vysavac-tycovy-3-900-500.webp

Inovativní design a nebývalá flexibilita

S novým vysavačem Hisense se opravdu snadno manipuluje. Těžiště je vyvážené, ovládání je u ruky, vysavač je velmi lehký. K vysávání tvrdých podlah je určená hubice s vlastním motorem a LED osvětlením s měkkými štětinami, na koberce pak speciální otočný kartáč, který se vloží do stejné hubice. Kloub hubice má hladký chod, snadno se otáčí a přizpůsobuje pohybu.

Je zde ale i něco velmi speciálního. Díky skládací trubici vysavače a flexibilní hadici se snadno dostanete i pod pohovku nebo naopak do výšky, abyste vysáli prach v knihovně i na nábytku. Poslouží vám speciální nástavce: štěrbinový, měkký kartáč na nábytek nebo speciální kartáč na čalounění s vlastním motorem. Příslušenství jde použít i pro ruční vysavač. Bez problémů tak vysajete matrace i sedačky v autě.

Dlouhá výdrž, pohodlná obsluha

„Kvalitní Li-Ion baterie zaručují dlouhý výkon, vysavač vydrží na jedno nabití až jednu hodinu provozu a i při poloviční kapacitě baterie bude vysavač poskytovat stále stejný výkon. O nastavení, stavu baterie, ale také ucpané hadici nebo plné nádobě na nečistoty vás bude informovat přehledný LED displej, který dává vysavači rozměr chytrého spotřebiče a není v kategorii tyčových vysavačů obvyklým vybavením,“ uzavírá Rok Omladič.

Vysavač můžete parkovat a nabíjet ve stojánku upevněném na stěně poblíž zásuvky, nebo jednotku s bateriemi vyjmout a nabít ji samostatně. Na plnou kapacitu se nabije za 4-6 hodin. Tyč vysavače je sklopná, a tak můžete vysavač po úklidu i schovat do komory nebo skříně, kde bude potřebovat minimum místa. Doporučená cena je 7 499 Kč (299 EUR).

Více informací: www.hisense.cz, global.hisense.com/

Produktový tip:

Nový bezdrátový tyčový vysavač Hisense HVC6464A Nový bezdrátový tyčový vysavač Hisense HVC6464A s motorem umístěným v horní části rukojeti skrývá tři spotřebiče v jednom: vysavač pro suché vysávání tvrdých podlah a koberců, mopovač a po vyjmutí z hlavní jednotky i ruční vysavač pro menší plochy a detaily. O perfektní sací výkon se postará výkonný bezkartáčový motor s cyklonovou technologií sání umístěný v horní části rukojeti, vlastní elektromotor má i podlahová hubice s LED osvětlením a vyjímatelným kartáčem na koberce. Až hodinový provoz se stálým výkonem zaručují kvalitní Li-Ion baterie. I při poloviční kapacitě baterie bude vysavač poskytovat stále stejný výkon. Na plný výkon se nabije za 4-6 hodin. Je bezsáčkový, nádobu na prach stačí vysypat nebo opláchnout. Sklopná rukojeť a flexibilní hadice umožňuje vysát jakékoliv místo, řada nástavců zase jakýkoliv povrch. Vysavač ve sklopené poloze snadno uschováte i v menších úložných prostorech, třeba ve skříni. Váží pouze 3,5 kg. Doporučená cena je 7 499 Kč.

hisense-hvc6464a-vysavac-tycovy-1-900-500.webp
BACK TO TOP